Waarom bouwcoördinatie?

Meestal wordt het bouwproces in handen genomen door de bouwheer zelf. 
Als de bouwheer met het beschikbare personeel te weinig tijd heeft of binnen zijn diensten niet over de nodige technische kennis beschikt om het bouwproces zelf nauwlettend op te volgen en zich voltijds te storten op zijn eigen projecten, kan dit uit handen worden gegeven aan een gespecialiseerd  bouwcoördinator met de juiste aanpak, know-how, technische en praktische kennis, administratieve tools en de nodige jarenlange ervaring.

Continue evolutie in bouwtechniek vraagt tegenwoordig een goede begeleiding voor de uitvoerders en tussentijdse controles met kennis van zaken zijn belangrijk.

Er worden meer en meer verschillende partijen betrokken tijdens het bouwprocédé: de bouwheer, de uiteindelijke gebruiker, de architect, de stabiliteitsingenieur, de technische ingenieur, de veiligheidscoördinator, de EPB-verantwoordelijke, de aannemers per specialiteit, ...

Help2Build is gespecialiseerd in het opvolgen van bouwwerken, van begin (ontwerpfase) tot einde (oplevering). Daarbij  zal de bouwcoördinator u steeds bijstaan met raad en advies, zodat de bouwheer van een zorgeloos bouwproject kan genieten.

Help2Build volgt alles op en stelt alles in het werk voor een kwalitatieve en tijdige afwerking van uw project, binnen het vooropgestelde en afgesproken budget.

Eens de bouwwerken opgestart zijn, is het de taak van Help2Build om de vordering van de werken op te volgen, enerzijds door het organiseren van werfvergaderingen, anderzijds door een regelmatige werfcontrole.