Ons bedrijf

HELP2BUILD is weliswaar een jong bedrijf, maar zaakvoerder en oprichter John Raes is zeker niet over één nacht ijs gegaan.
 
Zaakvoerder John Raes is bouwkundige ingenieur en preventie-adviseur met meer dan 20 jaar relevante en praktische ervaring als werfleider, assistent-projectleider, projectleider, projectmanager en operations manager bij verschillende bouwbedrijven.
 
Uit passie voor het bouwproces en architectuur richtte hij HELP2BUILD op in 2014.
 
Onderhandelingen tussen klanten, architecten en aannemers en de uitvoering van de bouwplannen behoorden tot zijn dagelijkse taken. Zijn bouwkundige en administratieve ervaring stelt hij nu helemaal ten dienste van U. 
 
Meer dan 20 jaar ervaring en vakkennis zijn onze troeven! 
 
Het bouwproces volgen is elke dag opnieuw een uitdaging.
 
Een betrouwbare partner en teamplayer die meedenkt en garant staat voor kwalitatieve en succesvolle resultaten is dan ook belangrijk.
 
Help2Build zorgt voor een constructieve en aangename samenwerking met klanten en medewerkers.
 
We gaan steeds op zoek naar de meest efficiënte oplossing vanuit het beoogde standpunt (kwaliteit/budget)
En hiervoor kan u rekenen op sterke vaardigheden in organisatie en communicatie, waarbij we resultaatgericht, flexibel en nauwgezet te werk gaan.
 
Help2Build levert nauwkeurig werk met zin voor verantwoordelijkheid en is op uw vraag steeds beschikbaar.
 
Welke projecten? 

Kleine en middelgrote projecten: woning-, villa- en appartementsbouw, industriebouw, handelszaken, openbare gebouwen, rusthuizen, scholen, …
 
Ons werkdomein strekt zich vooral uit over de provincies Oost- & West-Vlaanderen, Vlaams- & Waals-Brabant, Henegouwen en Brussel.
 
Onze tarieven voor de respectievelijke taken worden in overleg met de klant bepaald en zijn afhankelijk van de aard van de uit te voeren werkzaamheden.